zaterdag 9 maart 2013

Dubbele getallen

Al heel lang heb ik een onzichtbaar sterk 'lijntje' met getallen.
Niet alleen met dubbele getallen zoals 11:11, 17:17 of 22:22,
maar ook in spiegelbeeld of volgend op elkaar zoals 15:51, 12:21 of 12:34.

Ik heb ook wel eens gehad dat ik een berichtje verstuurde op 12:12 en antwoord terug kreeg op 12:21.

Zo heb ik bijna dagelijks te maken met aparte combinatie's.
In het begin denk je dat het toeval is.
Je reageert eerst een beetje lacherig  :-D
Daarna krijg je toch wel het gevoel dat het geen toeval meer kan zijn.
Ik laat het nu ook steeds ter controle aan anderen zien, om te laten zien dat ik het niet verzin.

Ik kende het verschijnsel al heel lang, maar had het nog nooit echt uitgezocht.
Maar nu gebeurt het zoveel, dat ik er toch wel eens wat meer van wilde weten.Dit kwam ik tegen op het Spiritueel Licht Forum

Dubbele getallen

Zie jij ook regelmatig dubbele getallen zoals 11:11 of andere combinaties?

Zie jij meerdere keren per dag dubbele getallen? Dat je precies op het juiste moment opkijkt naar de wandklok en deze bijvoorbeeld 10:10, 11:11, 22:22 of iets in de trend aanwijst.

Zie jij ook regelmatig nummer sequenties terug in je kilometerstand, kassabon, verzend/ontvangst tijd van een e-mail, forum bericht, hyves krabbel of een sms bericht?

Je mag erop rekenen dat dit geen toeval is. Het zien van dubbele getallen of nummer sequenties heeft een gegronde reden.

Afhankelijk hoe jij in het leven staat kan het vaker gaan voorkomen of juist totaal verdwijnen. Als het verdwijnt is het meestal een indicatie dat je niet in pas loopt met het universum. Het verdwijnen van nummer sequenties kan ook duiden op een mogelijk spiritueel onbalans.

Vanuit een religieus/spiritueel standpunt mag je ervan uitgaan dat deze getallen signalen zijn naar jou toe. Sommigen beweren dat dit signalen zijn van je beschermengelen. En sommigen beweren weer dat dit een directe terugkoppeling is vanuit het universum naar jou.

Maakt verder niet zoveel uit waarin je wenst te geloven de betekenis van de getallen blijft hetzelfde.

Mensen die zich intensief bezig houden met synchroniciteit en numerologie weten bijvoorbeeld dat iedere keer als er zich een nieuwe levens- veranderende mogelijkheid aanbied je regelmatig de nummer sequenties 111, 11:11 en 555 zal terugzien in je dagelijks leven.

Je kan het verschijnen van dubbele getallen en nummer sequenties zien als een groot bord aan de kant van een snelweg die je richting geeft naar de eerstvolgende gewenste afslag of aandachtspunt.

Het vaker zien van dubbele getallen zoals 10:10, 12:12, 13:13 enzovoort is in principe niets meer dan een synchroniciteit aanwijzing. Met andere woorden dat je met je huidige acties van de dag synchroon loopt met het universum.

Het dubbele getal 11:11 kan ook dienen als een signaal om te ontwaken.
Ontwaken is: je ervan bewust worden dat dit universum heel anders werkt dan je eerst voor ogen had. Om iedere vorm van toeval uit te sluiten kan het soms gebeuren dat je als het ware overvallen wordt door nummer sequenties.

Hieronder een lijst met nummer sequenties en hun betekenis:

111
Zorg dat je gedachten in de gaten houd, focus enkel op waar je naar toe wenst te gaan. Er zullen zich nieuwe kansen aanbieden en je gedachten zullen zich in record snelheden manifesteren. Het universum maakt nu een momentopname van je gedachten en zal deze manifesteren in vorm. Het kan ook betekenen dat er een nieuwe fase van start gaat.

222 Dit is een terugkoppeling, je nieuwe gedachten beginnen zich te manifesteren in de realiteit. Geef je gedachten voldoende aandacht in je hart en ze zullen zich snel manifesteren. Je bent dus goed bezig, blijf positief denken en visualiseren.

333 Je krijgt hulp vanuit het universum, dit is om je te attenderen dat je op hulp en liefde mag rekenen vanuit het universum. Als je vaker nummer 3 patronen om je heen ziet kan jij je beroepen op hulp vanuit het universum. Je staat er dus niet alleen voor. Als je een vraag had in gedachten en je krijgt dit direct na het stellen van een vraag dan is het antwoord op je vraag “Ja”

444 De kracht en liefde van het universum omringt jou. Geen paniek hulp is nabij als je dit nodig zou hebben. Als je een vraag had in gedachten en je krijgt dit direct na het stellen van een vraag dan is het antwoord op je vraag “Nee”

555 Maak je zelf klaar voor een heftige rit. Grote veranderingen op komst. Dit hoeft niet perse slecht te zijn maar het zal in ieder geval goed merkbaar zijn. Het is een waarschuwing vooraf dat er iets is gewijzigd op je levenspad. Als je weet dat je verkeerd bezig bent geweest dan zou je het eventueel nog kunnen afwenden.

666 Waarschuwing! Je bent uit balans, je focust teveel op het materiële. Neem wat afstand van het materiële en doe eventueel aan meditatie of zelfreflectie om jezelf weer te hervinden.

777 Gefeliciteerd! Je bent goed bezig, alles verloopt volgens plan, je kan verwachten dat er leuke dingen je kant op zullen komen. Of je hebt een wijze levens les geleerd.

888 Een fase komt ten einde. Het kan op emotioneel, werk of relatie gebied zijn. Het kan ook betekenen dat wat je hebt gezaaid klaar is om geoogst te worden. Aarzel dan niet om te oogsten.

999 Einde! Dit is het einde van een grote fase. Voor lichtwerkers is dit ook een oproep om aan het werk te gaan het universum heeft je nodig.

000 Dit is een indicatie dat je één bent met het universum. Altijd leuk als iemand je precies om 0:00u een berichtje stuurt.

hieronder nog enige uitleg over bijvoorbeeld bepaalde tijden die je vaak op de klok ziet.

10:10 uur Goddelijke leiding van Spirit en de engelen vragen je je gedachten te veranderen. Vraag om hulp van de engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze overgangsfase in je leven. Nieuwe plannen komen eraan.

11:11 uur Houd je gedachten goed in de gaten en verzeker je ervan de je uitsluitend denkt aan wat je wilt, en niet wat je NIET wilt. (Dat wat je denkt zul je krijgen). Let op je woorden. Ze zullen zich manifesteren.
12:12 uur is dus 121+2 Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan spirit om ze te laten helen. 2 staat voor heb geloof en moed. je gebeden worden bewaarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

13:33 uur is dus 133 + 3
De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemen en affirmaties Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

14:14 uur is dus 141+4 Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. je hoeft dit proces niet te forceren. Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen. 4 staat voor Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

15:15 uur is dus 151+5 Je gedachte manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame levensverandering Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten. 5 Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats n je leven die ten goede komen van jezelf.

16:16 uur
is dus 161+6 Al je materiële behoefte worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je je wenst, en dat is wat je ontvangt. 6 Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

17:17 uur is dus 171+7 Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere. 7 Je bent op de goede weg! ga vooral zo door.

18:18 uur is dus 181+8 Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen. 8 Financiële overvloed komt nu op je pad.

19:19 uur is dus 191+9 Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht. 9 je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

20:20 uur is dus 202+0 Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging. 0 De nul houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je.

21:21 uur
is dus 212+1 Geloof in de ideeën en openbaringen die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen. 1 We zijn allemaal 1 en daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen

22:22 uur is dus 222+2 Heb vertrouwen, alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. 2 Heb geloof en moed. je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

23:23 uur
is dus 232+3 De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

00:00 uur De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

Ik zou zeggen, volg vooral je gevoel, je intuïtie, bij alles. Hierdoor geef je nl meer ruimte aan je intuïtie en je eigen weten waardoor je de voor jou juiste keuzes steeds beter kunt maken.


Het is een heel verhaal geworden, maar wel heel interessant.
Nu nog op zoek naar evt de betekenis van getallen in spiegelbeeld.
Heeft er iemand een idee????liefs FrederiqueWil je meer weten kijk dan ook eens op:
http://spiritueellicht.phpbb3.nl
www.civas.nl  voor een cursus numerologie
www.catharinaweb.nl
www.symbolic.be


3 opmerkingen:

 1. Hoi Frederique
  Even over je reactie op mijn blog(Je laat helaas geen mailadres achter en ik kon het hier niet vinden)Maar die laarzen zijn mijn eigen laarzen, daar heb ik een foto van gemaakt, en zo een patroon gemaakt...Ik heb dat patroon niet meer..
  Groetjes Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frederique,
  Ik heb ook iets met getallen, zo apart is dat, of juist niet! Heb een gedeelte van je verhaal gelezen, de rest volgt later, dan heb ik wat meer tijd. Ik ben in mijn leven nogal vaak verhuist waar de getallen dan ook weer een rol spelen, zo heb ik oa gewoont op nr. 3, daar ben ik geboren, en toen oplopend 5 en 7, 2x op nr. 21, enz.

  Gr, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Frederique, dit is echt bizar. Ik heb het gevoel dat dit blog van mij kan zijn en ik heb ook nog dezelfde naam. Mijn hele leven heb ik al sterke affiniteit met cijfercombinaties. In deze fase vooral 22:22 maar ook 12:34 23:45 en 00:00 soms 11:11 ;) daarnaast heb ik veel met het getal 9. Ik ga naar bed op momenten dat alles opgeteld 9 is en sta op met 7:02= 7+2 =9 :) er zijn ook cijfers die ik niet prettig vind bijvoorbeeld 10 kun je altijd verder optellen naar 1. Heb ook gewoond op 54 en 72 :) alles perfect. Maar zie tijden alleen op bijzondere momenten. Ik ben erg benieuwd naar wie jij ben Frederique! Groetjes Frederique ( trouwens deze keer heb ik 4 minuten gewacht tot het 11:11 is haha maar 11:07 was ik klaar met mijn bericht (alles opgeteld 9;) het uploaden wilde niet lukken moet blijkbaar een account hebben kijken of het nu lukt

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je mijn blog leest.
Dankjewel voor het plaatsen van je berichtje.
Fijne dag!!!
liefs Frederique